Deprecated: Non-static method Redirection_Item::get_by_position() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/maec/marianitu.net/wordpress/wp-content/plugins/redirection/redirection.php on line 375

Deprecated: Non-static method wpdb::escape() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/maec/marianitu.net/wordpress/wp-content/plugins/redirection/models/redirection_item.php on line 58

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/maec/marianitu.net/wordpress/wp-content/plugins/redirection/redirection.php:375) in /home/maec/marianitu.net/wordpress/wp-content/plugins/spambam/spambam.php on line 37

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/maec/marianitu.net/wordpress/wp-content/plugins/redirection/redirection.php:375) in /home/maec/marianitu.net/wordpress/wp-content/plugins/spambam/spambam.php on line 37
Marianitu’s Cutrebitácora » Blog Archive » Telecentro Llefi@net: Concentración para mañana

Telecentro Llefi@net: Concentración para mañana

Nota de prensa al canto!

Hola a tots i a totes,

us informem que el proper dissabte 3 de febrer a partir de les 11:00h del matí a l’Av Amèrica 33-43 Plaça La Font, realitzarem acte festiu-reivindicatiu per un Telecentre públic i gratuït, entre altres activitats recuperarem el material informàtic segrestat, que ha d’estar al servei de la comunitat i del barri, donant suport als diferents projectes d’alfabetització digital i comunicació social allà on sigui possible.

El programa d’activitats és el següent:

11:00 Concentració d’entitats i veïns amb l’animació del grup de Diables Kapaoltis.

Xocolata amb xurros per a tothom
Invitació a “accedir” al Telecentre.
Activitats infantils

12:30 Lectura dels diferents comunicats de suport per part de les entitats, veïns i associacions.
Performance de tancament de l’acte.

Paral·lelament informar-vos que des de dissabte passat s’està portant a terme campanya de recollida de signatures que en aquests moments ja sumen més de 200 signatures.

Esperem la vostra participació, per tal de demostrar que una altra manera de construir barri, ciutat i associacionisme és possible!

Salutacions

– Llefi@Net. Xarxa Ciutadana de Llefià. C/Europa 14 Entlo 1ª 08913
Badalona http://www.llefia.org llefia@llefia.org Telecentro: Av Amèrica
33-43 local 1 (Plaça La Font)

One Response to “Telecentro Llefi@net: Concentración para mañana

 • 1
  スロ
  February 3rd, 2007 00:33
  Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/maec/marianitu.net/wordpress/wp-includes/kses.php on line 932

  Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/maec/marianitu.net/wordpress/wp-includes/kses.php on line 933

  http://www.youtube.com/watch?v=C0li4GfwuZk

Leave a Reply

Comment spam protected by SpamBam

EDIUS 6 nonlinear editingGrass Valley 6.07 Upgrade software is designed to meet the requirements of bothPet Eye Fix Guide 1.3 Portable a broadcast production environment and the independent editorAvid Media Symphony 6.0.3 x64 requiring the highest quality, ease of use, and fastest finishingDVDInfoPro Xtreme 6.533 possible. Grass Valley editing systems are the fastest way to finish Ableton Suite 8.3 x86content, whether for news, sports, entertainment, documentary, or education.